LONCI INOX SET 8/1

553.00 sa. PDV-om

Nedostaje vam mjesta u kuhinji na vašem brodu? Odaberite samostojeći kuhinjski set MARINE BUSINESS i problem je riješen. Svi dijelovi u setu stanu jedan unutar drugog tako da cijeli set zauzima samo prostor najveće tave, čime štedite prostor u kuhinji. Najveća tava se koristi kao poklopac s kukama, zauzimajući vrlo malo prostora i sprečavajući pomicanje dijelova unutar ladica. Set od 11 tava izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika i opremljen je dnom koje ravnomjerno raspoređuje toplinu, što ga čini pogodnim za korištenje na plinskim, staklokeramičkim pločama i indukciji. Ovaj set uključuje i cjedilo koje se također može koristiti za kuhanje na pari. Također dostupan: set od 6 komada.

MB20001

Availability: Na zalihi

SKU: 15672 Kategorija:

NEHRĐAJUĆI ČELIK AISI 304 EN 1.4301
Lonci: Nehrđajući čelik AISI 304 / EN 1.4301, smatra se jednim od najotpornijih na interkristalnu koroziju. Idealan za svakodnevnu upotrebu s hranom.
Poklopci: Nehrđajući čelik AISI 430 / EN 1.4016
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Kako biste izbjegli probleme s salitrom, preporučujemo da se svi dijelovi osuše. Čuvajte ih na suhom mjestu nakon upotrebe.

Nedostaje vam prostora u kuhinji na brodu?

Odaberite samostojeći kuhinjski set posuda marke MARINE BUSINESS i problem je riješen. Svi dijelovi seta stanu unutar najvećeg komada tako da cijeli set zauzima samo prostor najveće posude, čime štedite prostor u kuhinji.

Najveća posuda drži se pomoću kukica kao poklopac, zauzima vrlo malo prostora i sprječava pomicanje dijelova unutar ladica.

Set od 11 posuda izrađen je od vrhunskog nehrđajućeg čelika i ima dno koje raspoređuje toplinu, prikladno za plin, staklokeramičku ploču i indukciju.

U ovaj set uključeno je i cjedilo koje se također može koristiti za KUHANJE NA PARI. Također dostupan: set od 6 komada.