POSUDA ZA LED MB

112.00 sa. PDV-om

Uživajte u čaši šampanjca u potpunoj udobnosti tijekom plovidbe zahvaljujući visećoj kanti za šampanjac od nehrđajućeg čelika proizvođača MARINE BUSINESS. Nosač je dizajniran tako da se može prilagoditi bilo kojoj vrsti stola, omogućavajući da se kanta za šampanjac objesi. Time ostavljate slobodan prostor za jesti te sprječavate padanje boce – što bi bila potpuna katastrofa! – tijekom plovidbe ili na otvorenom moru. Dovršite svoj set hladnjakom za vino ili kantom za vino, oba od nehrđajućeg čelika.

MB21007

Availability: Na zalihi

SKU: 18648 Kategorija:

Magnetski nehrđajući čelik AISI 440. Da biste spriječili probleme i mrlje od hrđe uzrokovane vlagom i solju, sve dijelove treba temeljito osušiti i čuvati na suhom mjestu nakon uporabe.

Ispijanje čaše šampanjca na brodu u potpunoj udobnosti moguće je zahvaljujući visećoj kanti za šampanjac od nehrđajućeg čelika tvrtke MARINE BUSINESS.

Nosač se može prilagoditi bilo kojoj vrsti stola, omogućujući da se kanta za šampanjac objesi, čime se oslobađa prostor za jelo i sprječava pad boce – što bi bila potpuna katastrofa! – tijekom plovidbe ili na otvorenom moru.

Upotpunite set hladnjakom za vino od nehrđajućeg čelika ili kantom za vino.