LIVING ČAŠE MB VINO 6/1

0.00 sa. PDV-om

Čaša za vino Living Non-Slip je elegantna i stilizirana sa dizajnom u koraljno plavoj boji. Izrađena od Tritan™, nelomljivog plastičnog materijala, ova čaša je izrazito otporna na padove i izgleda kao da je od stakla.

MB18104

Nema na zalihi

SKU: 30432 Kategorija:

SASTAV: 100% kopoliester (T) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod dizajniran je za korištenje u normalnim uvjetima. Pogodan je za žestoka pića i tople napitke. Primjeren za uporabu u mikrovalnoj pećnici.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Ovaj proizvod može se prati u perilici posuđa samo na gornjoj polici, pri maksimalnoj temperaturi od 65 °C.

Održivost: Bez BPA. Otporan na temperaturu. Može sadržavati vruće tekućine na temperaturama do točke vrenja. Može se koristiti na niskim temperaturama i siguran je za uporabu u zamrzivaču. Periv u perilici za posuđe i mikrovalnoj pećnici. Otporan na kemikalije i izdržljiv pri korištenju jakih sredstava za čišćenje. Izvanredna prozirnost i sjaj. Otporan na udarce i ne puca. Otporan na mrlje i mirise.

Living Non-Slip čaša za vino je elegantna i moderna s dizajnom u koraljno plavoj boji. Izrađena od Tritana™, neslomljivog plastičnog materijala, čaša za vino vrlo je otporna na padove i izgleda kao staklo.

Čaše i tumblersi iz kolekcije Living imaju na dnu protuklizni prsten koji sprječava njihovo klizanje po stolu. Kao i ostali proizvodi iz kolekcije, dizajnirani su u skladu s kuhinjskim posuđem od melamina, omogućujući vam da postavite elegantan i siguran stol na brodu.