POSUDA ZA VINO MB INOX

119.00 sa. PDV-om

Nema dovoljno mjesta na stolu? Dosta vam je prolijevanja vina? Riješite te probleme uz praktičnu viseću kantu za vino od nehrđajućeg čelika. Zahvaljujući svojoj potpori koja se može prilagoditi svim vrstama stolova, kantu za vino možete objesiti na stol, ostavljajući prostor za jelo i sprječavajući pad boce dok plovite ili od neočekivanog vala dok ste usidreni. Viseća kanta za vino izolirana je jer je izrađena od dvostrukog sloja nehrđajućeg čelika, dizajniranog da stvari održava hladnima. Upotpunite svoj set odgovarajućim hladnjakom za vino ili šampanjac od nehrđajućeg čelika.

MB21002

Availability: Na zalihi

SKU: 30447 Kategorija:

Magnetski nehrđajući čelik AISI 440. Da biste spriječili probleme i nastanak mrlja od hrđe uzrokovane vlagom i solju, sve dijelove temeljito osušite i čuvajte na suhom mjestu nakon upotrebe.

Nema dovoljno mjesta na stolu? Dosta vam je prolijevanja vina?

Riješite ove probleme s praktičnom visećom kantom za vino od nehrđajućeg čelika.
Sa svojim nosačem, koji se može prilagoditi svim vrstama stolova, kanta za vino može se objesiti s ruba stola, oslobađajući prostor za jelo i sprečavajući pad boce tijekom plovidbe ili od neočekivanog vala dok ste usidreni.

Viseća kanta za vino također je izolirana, jer je izrađena od dvostrukog sloja nehrđajućeg čelika dizajniranog da održava hladnoću.

Upotpunite svoj set odgovarajućim hladnjakom za vino ili šampanjac od nehrđajućeg čelika.