NORTH ŠALICE ESPRESSO NOVE 6/1

60.00 sa. PDV-om

NORTHWIND set za kavu, izrađen od melamina, sastoji se od 6 šalica i 6 tanjurića u bijeloj boji s tamnoplavim ukrasima u obliku kompasa. Tanjurići sprječavaju prolijevanje jer posjeduju udubinu u kojoj se šalica postavlja, čime postaje stabilnija.

MB15006

Availability: Na zalihi

SKU: 27902 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za upotrebu na stolu, nije prilagođen za kuhanje ili izlaganje izravnoj vatri. Upotrebljiv je u mikrovalnoj pećnici samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Da biste produžili vijek ovog proizvoda, preporučuje se izbjegavanje korištenja abrazivnih sredstava za čišćenje. Da biste spriječili mrlje od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon uporabe. Sve nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne trebaju se smatrati nedostatkom.
Ovaj proizvod otporan je na pranje u perilici posuđa.

NORTHWIND set za kavu, izrađen od melamina, sastoji se od 6 šalica i 6 tanjurića u bijeloj boji s tamnoplavim ukrasima u obliku kompasa.
Tanjurići sprječavaju prolijevanje jer imaju udubinu u koju se postavlja šalica kako bi bila stabilnija.

Također dostupan: NORTHWIND set za doručak/čaj.

Ova elegantno nautička kolekcija sastoji se od velikog izbora neuništivih artikala i nautičkih dodataka za sve stilove života i za maksimalnu udobnost na plovilu.