BAHAMAS ZDJELA MB 7/1

78.30 sa. PDV-om

Set Bahamas sastoji se od šest zdjela i velike zdjele za salatu, izrađen od MS-a. Metilstiren je visokokvalitetni materijal otporan na udarce i nelomljiv, te se ne grebe.

MB21408

Availability: Na zalihi

SKU: 30717 Kategorija:

SASTAV: 60% Akril + 40% Polistiren (MS) – Bez BPA
UPUTE: Nije prikladno za žestoka pića i tople napitke. Nije prikladno za mikrovalnu.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Ovaj proizvod je otporan na pranje u perilici posuđa (samo gornja košara). Ipak, preporučujemo da ga perete ručno, nježno i s neutralnim sapunom kako biste očuvali njegovu prozirnost.

Bahamas set od šest zdjela i velike zdjele za salatu izrađen je od MS-a. Metilstiren je visokokvalitetan materijal otporan na udarce i nelomljiv, stoga se ne grebe.

Izrađen od BPA-FREE MS-a, nelomljivog materijala koji je vrlo prikladan za bilo koju aktivnost na otvorenom.

Savršeni su za kamp-prikolice, vrtove ili terase, kao i za brodove, jedrilice i jahte, jer su izuzetno izdržljivi.

MS se može prati u perilici posuđa, ali to može prerano postarati posuđe. Stoga, preporučamo ručno pranje mekom spužvom koja ne grebe i blagim sapunom.
Za pića s visokim udjelom alkohola ili ako ne želite ručno prati čaše, preporučujemo čaše izrađene od ECOZEN-a ili TRITAN-a, koje se mogu koristiti za široku paletu pića i situacija te su u potpunosti sigurne za pranje u perilici posuđa.

Sve Marine Business čaše i dodaci izuzetno su otporni na padanje ili udarce, jer su posebno dizajnirani za korištenje u vrtovima ili na brodovima. Također su izvrsni za kamp-prikolice.