BAHAMAS ZDJELA MB 7/1

78.30 sa. PDV-om

Bahamas set koji uključuje šest zdjela i veliku zdjelu za salatu izrađen je od MS-a (metilstirena). Metilstiren je visokokvalitetni materijal otporan na udarce i nelomljiv, što znači da se ne grebe.

MB21418

Availability: Na zalihi

SKU: 30718 Kategorija:

SASTAV: 60% akril + 40% polistiren (MS) – bez BPA
Upute: Nije prikladno za žestoka pića i tople napitke. Nije prikladno za mikrovalnu.
Održavanje i čišćenje: Ovaj proizvod je otporan na pranje u perilici posuđa (samo gornja polica). Ipak, preporučuje se ručno pranje, nježno i s neutralnim sapunom kako bi se očuvala prozirnost.

Bahamas set od šest zdjela i velike zdjele za salatu izrađen je od MS-a. Metilstiren je visokokvalitetan materijal otporan na udarce i nelomljiv, pa se ne grebe.

Izrađen od MS-a BEZ BPA, nelomljivog materijala koji je vrlo udoban za bilo koju aktivnost na otvorenom.

Savršen je za kamp prikolice, vrtove ili terase, kao i za brodove, jedrilice i jahte, jer su izuzetno izdržljivi.

MS se može prati u perilici posuđa, ali to može prerano ostariti stakleno posuđe. Stoga preporučujemo ručno pranje s mekom spužvom koja ne ogrebe i nježnim sapunom.
Za visokoalkoholna pića ili ako ne želite ručno prati čaše, preporučujemo čaše izrađene od ECOZEN-a ili TRITAN-a, koje se mogu koristiti za širok izbor pića i situacija te su potpuno prikladne za pranje u perilici posuđa.

Sve čaše i dodaci Marine Business izuzetno su otporni na ispuštanje ili udarce, jer su posebno dizajnirani za korištenje u vrtovima ili na brodovima. Izvrsni su i za kamp prikolice.